Over Lillian

MEER GELUK – MEER JEZELF

∞ Ik kan je ondersteunen in de weg naar duurzaam geluk, ontspanning en levenslust ∞

Herken je dit?

∞ Op zoek naar meer ontspanning / energie
∞ Verlangen iets te doen of werk te vinden waar je echt blij van wordt.
∞ Beter willen luisteren naar je innerlijke stem / intuïtie / hart?
∞ Meer genieten van het leven

Als je ja zegt op een of meer van deze punten, dan ben je op de juiste plaats. Ik ben er om je te ondersteunen.

Hallo, mijn naam is Lillian van der Kamp

Betrokken en gepassioneerd, vriendelijk en ad rem, energiek en ontspannen.

Maar laat je niet misleiden door mijn vriendelijke gezicht. Ik zie alles en ben een spiegel voor je ziel. Durf in de spiegel te kijken en ontdek de magie van het bestaan in het zien, voelen en doorleven van je ware natuur!

Ik ondersteun je in jouw weg naar geluk, vrijheid, ontspanning en levenslust.

Waarom? Omdat ik geloof dat de wereld beter wordt als iedereen gelukkig is, goed voor zichzelf kan zorgen / opkomen en doet waar hij/zij van geniet.

Als het een ding is waar ik ontzettend goed in ben, is het jou ondersteunen de onmetelijke kracht in jezelf te vinden en je te inspireren deze kracht aan te spreken. Zodat jij in staat bent een Schitterend Gelukkig leven te leiden.

Ik begeleid je betrokken en gepassioneerd naar een duurzaam gelukkig leven wat helemaal bij jou past.

Nu heb je misschien zo’n gevoel van overspannenheid, burn-out, of juist bored-out of “is-dit-alles” klachten. Ik wil dit transformeren naar een “JA, energiek, ontspannen en schitterend gelukkig, het kan ook voor mij” gevoel. Ooit zat ik ook met hetzelfde gevoel: Waar begin ik, hoe kan ik ontspannen en waar word ik nu echt gelukkig van? En nu heb ik een voor mezelf helder hoe ik kan rusten, ontspannen, opladen en de acties doen waar ik blij van word en ben ik meestal schitterend gelukkig en dat wil ik voor jou ook!

MIJN EIGEN SCHITTERENDE GELUK

Ik merkte dat ik steeds gelukkiger werd, wanneer ik goed naar mijn intuïtie luisterde en daar naar handelde. Bij dit handelen hoort ook het leren uitspreken van wat er in je leeft en dit te delen met anderen. Iets spannend vinden om te doen of uit te spreken en de moed vinden dat te doen. Hoe meer ik handelde volgens mijn innerlijke kompas en hoe meer ik mijn waarheid deelde hoe gelukkiger ik werd. Ik volg mijn hart, werk ambachtelijk en vertrouw op mijn verstand om de meest vloeiende weg naar geluk te volgen.

Ondertussen ben ik psycholoog, leid een helende vrouwencirkel, ben ik een ambachtelijke kapster en masseuse en kan ruimte maken voor ontspannende en inspirerende activiteiten. Daarnaast de trotse moeder van mijn zoon. Over levensgeluk gesproken!

En nu sta ik klaar voor jou

Vooral ben ik toegewijd aan jouw geluk. Ik wil dat jij je kunt ontspannen, kunt opladen en energie hebt om te doen waar jij schitterend gelukkig van zult worden. Ik houd ervan om anderen te ondersteunen in deze weg. Ik hou ervan om jou te zien groeien. Ik hou ervan jou je leven te zien leiden waar jij het meest gelukkig van wordt.

Waar kan ik je bij ondersteunen?

Ik ben een lichaamsgerichte psycholoog én ervaringsdeskundig. Ik weet wat werkt en wat niet werkt. Ik ken de weg naar geluk. Het is er een van hobbels, zijpaden, kronkels, omwegen. Denk je net op heet goede pad te zijn, moet je toch even terug en een andere route volgen. Deze weg bewandel je zelf, maar niet alleen. Ik sta naast je en wandel met je mee. Door naast je te staan, samen te kijken, te evalueren, moed te verzamelen en opnieuw het te proberen. Zo leer je steeds beter om te gaan met de obstakels in je weg naar geluk. Het is als leren fietsen, heb je het eenmaal te pakken, dan kan je je niet meer voorstellen het anders te doen.

10 gekke (en onnodige) weetjes

  1. Ik ben fan van het Wichtelmannetje. Hij inspireert tot het (maken en)  uitdelen van kleine attenties.
  2. Toen ik jong was, wilde ik balletdanseres worden.
  3. Ik pas na mijn 30e jeugdboeken leerde waarderen
  4. Het meest ontspan met een warme douche, een massage en een dagje sauna.
  5. Ik heel gelukkig word van mijn kat die spinnend op mijn schoot ligt
  6. Ik heel erg van zingen houd, maar echt geen toon kan houden, waardoor ik juist samen met mijn zoontje de meest gekke liedjes keihard op de fiets zing
  7. Ik sporten verschrikkelijk vind, waardoor ik mijn conditie haal uit snel naar mijn werk te fietsen en intens (Afrikaans of Argentijns) te dansen.
  8. Ik geniet van heerlijk eten, het liefst mijn eten zelf pluk in het wild of in mijn eetbare tuin en ik me aan het specialiseren ben in de gezonde veganistische keuken
  9. Ik een huilebalk ben bij romantische films, afzwemmen van mijn neefjes en nichtjes of het afscheid nemen van collega’s en dat ik blij ben dat ik die tranen kan laten stromen
  10. Ik een multipassionele vrouw ben en heel veel energie krijg van kamperen, festivals en het geven van inspirerende workshops.

En nu wil ik jou leren kennen!

Heej, nu je mij leerde kennen, wil ik jou ook graag leren kennen.

Wie ben jij? Wat zijn jouw verlangens? Wat zijn je blokkades? En ben je benieuwd naar wat we samen kunnen kunnen bereiken naar jouw weg naar geluk? Bekijk mijn aanbod en neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

%d bloggers liken dit: