Vrouwenweekend

Deel je geluk!

Deelname aan het Vrouwenweekend is een van de acties die je ondernemen in jouw weg naar geluk. Elke vrouw heeft kwaliteiten en talenten. In dit co-creatieweekend krijgt elke vrouw de mogelijkheid haar passie te delen met andere vrouwen. Dan doe je waar je blij van word en maak je ook nog eens andere vrouwen blij. Een weekend voor jezelf. Waar je je kan laten inspireren en waar je andere vrouwen inspireert.

Misschien heb je een workshop gegeven op een festival of wil je juist een workshop uitproberen in een kleinere groep. Dit weekend draait om verdieping. Er is ruimte voor intervisie. We kijken echt naar wat jou kan helpen jouw passie vorm te geven.  We (onder)steunen elkaar in elke stap in de weg naar geluk.

Wat word er bedoeld met co-creatie? We dragen allemaal ons steentje bij aan het werkend. Mijn bijdrage is de organisatie (het regelen van de locatie inclusief de maaltijden en het samenstellen van het programma), online coaching sessie ter voorbereiding op het weekend en natuurlijk mijn aanbod in het programma zelf. Jouw bijdrage is het geven van een workshop (1-2 dagdelen) en afhankelijk van de locatie een bijdrage in het gezamenlijk voorbereiden van de maaltijd en nadien de afwas.

Kosten: 250 euro
Deelnemers: Minimaal 4 en maximaal 20 vrouwen
Wanneer: (zie agenda hieronder)
Voor vragen of aanmelden kun je het contactformulier invullen

%d bloggers liken dit: