Rode Maanshampoo

Mooie Rode Maanvrouwen,

Wie weet hebben we elkaar al ontmoet, misschien tijdens de workshop of in de kappersstoel of misschien wel niet. In de goodiebag dit jaar tref je jouw persoonlijke gelukslootje. Elk lootje heeft een nummer en bij het Schitterend Geluk Kapsalon op de koesterweide hangt een lijst met gelukkige winnaressen. En wie weet bij jij wel de gelukkige winnares van de Rode Maanshampoo.

Deze verzorgende en voedende shampoo heb ik met liefde voor dit festival gemaakt met Cacaoboter, Olijfolie, Amandelolie en Castorolie. Als winnares heb jij de primeur van deze no waste shampoo zeep. Ze zijn wat betreft vorm nog niet perfect. Maar zoals alles gaat het niet om de buitenkant, maar wat er in zit. De cacaoboter en de olies zijn biologisch. Een prachtige combinatie van verzorgende ingrediënten. Je kunt kiezen uit een neutrale en een lavendel shampoo bar. Ben je niet in de prijzen gevallen, dan kun je de shampoo bar los kopen zolang de voorraad strekt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: