Balans & Geluk in huis

Loopt het niet lekker op je werk? Kun je geen rust vinden als je thuis bent? Heb je frustraties in je relatie? Dan kunnen daar allerlei redenen voor zijn. Heb je je wel eens gerealiseerd dat een van de redenen de spullen of de inrichting van je huis daar een van zou kunnen zijn? Wie kent niet de gezegde een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimde geest?

Wie mij kent zou nooit gedacht hebben dat ik het opruimen, herinrichten en schoonhouden zou promoten voor meer geluk en balans. Mijn huis was altijd een grote verzameling van allerlei spulletjes, boeken, stapeltjes to do dingetjes en een To Do list hing altijd te zwerven in mijn bovenkamer. Niet echt rustig dus.

En rust en balans wat juist precies waar ik behoefte aan had. Ik raakte geïnspireerd door mijn opgeruimde vriend, Marie Kondo & Feng Shui. Afstand doen van spullen waar je niet blij van wordt is een wereld van verschil. Door alle ruimte die ontstaat kan er weer een frisse wind waaien door je huis. Wanneer je dan ook bij de inrichting  van je huis de eeuwen oude wijsheid van de Feng Shui kunt toepassen kan de levensenergie weer stromen. Stapje voor stapje word je huis weer een thuis, waar ruimte is om te ontspannen, samen te zijn, liefde te delen, te rusten en vooral te genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: