DIY Verzorgingsproducten

Nog in het nagenieten van het rode maanfestival komen de reacties binnen van de heerlijke haarolie en rode maanzalf die ik gebruikte. Voor mij al jaren een van de activiteiten waar ik heel blij van wordt. Ik heb zelfs een cursus aromatherapie gevolgd om meer te weten te komen over welke olieën het beste waarvoor gebruikt kunnen worden. Het is heel leuk om te doen, je weet precies welke ingrediënten je producten hebben en je leert gaandeweg waar je huid & haar behoefte aan hebben.

Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk zelf een bodycreambar, verzorgende huidzalf en haarolie maken. Online zijn er veel recepten te vinden en je kunt van alles uitproberen. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan organiseer ik graag een workshop voor jou en je vriend(inn)en. Dat kan in Amersfoort (35 euro per persoon) of bij jou thuis (dan komen er reiskosten bij).

Tijdens de workshop maak je je eigen producten die dus meteen mee naar huis kunnen. Daarnaast ontvang je een mini receptenboek met mijn persoonlijke favoriete recepten die je na de workshop heel gemakkelijk thuis kunt maken.

Meer weten? Neem dan gerust contact met mij op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: