Werken in flow

Wanneer je werk, een hobby of een andere activiteit hebt waar van kan genieten en je jezelf helemaal in kan verliezen, dan kun je het gevoel van “Flow” ervaren. Flow ervaren draagt bij aan gevoel van geluk. Werken in flow is vaak werk wat nog geen routine is, aandacht vraagt en wat je boeit.

Ik ervaar flow met het knippen van haar. Een paar jaar geleden mocht ik zonder ervaring het haar knippen van 3 mensen. Ik vond het spannend om te doen, super spannend. Ik wist niet wat ik deed en ging op mijn gevoel af. En alle drie waren heel tevreden. Dat maakte mij enthousiast. Ik deed iets waar ik van genoot en anderen blij mee maakte.

Al een tijdje was ik op zoek naar iets om met mijn handen te doen. En dit was niet zomaar iets met mijn handen, maar een echt ambacht. Dus wilde ik het ook echt gaan leren. En dat heb ik gedaan en ben bijna haarstylist II. Nu knip ik met liefde, aandacht en een goed gesprek en is er een droom met een mobiele knipkar festivalkapster te worden. Laat mijn droom nu werkelijkheid worden als koestervrouw op het Rode maan festival.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: