Geven geeft geluk

Superzacht is hij geworden. Elke steek werd ik blij van de gedachte dat er binnenkort een baby is, die in plaats van fleece onder wol mag slapen. In veel gezinnen is er geen budget of bewustzijn voor natuurlijke materialen voor baby’s.

Ik mijn experimenteel onderzoek naar geluk test ik of geven geluk brengt. Ik haak een babydeken, zorg ervoor dat deze uiteindelijk bij een pasgeborene terecht komt en registreer mijn gevoel van geluk tijdens het project.

Tot nu toe voel ik me blij. Tijdens het haken genoot ik van de gedachte van iets goed doen voor een ander. En wat blijkt? Het is wetenschappelijk bewezen dat geven goed is voor het ervaren van geluk. Wat heb jij vanuit overvloed te geven?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: