Waardevolle relaties

Als je denkt dat hard werken, carrière maken, veel geld verdienen en beroemd worden gelukkig maken, dan heb je het mis. Uit onderzoek is gebleken dat heb hebben van waardevolle relaties het meest bijdragen aan een lang, gelukkig en gezond leven.

Het is belangrijk dat je bij iemand je verhaal kan doen. Mensen die eenzaam zijn of geen vriendschappen ervaren hebben meer kans op gezondheidsklachten zoals depressie. Ook het hebben van een teleurstellende partnerrelatie heeft een negatieve invloed op het ervaren van geluk. Door te werken aan je relaties, het aangaan van diepe vriendschappen en onderdeel zijn van een hechte gemeenschap werk je dus aan je eigen geluk.

In een verbindingvrouwencirkel kun je (leren) delen wat er in je is, kun je je leren verbinden met vrouwen waarbij je steun ervaart en kunt geven.

Doordat je je in een vertrouwelijke omgeving (leert) uit te spreken, is het ook makkelijker om dat in contact met anderen om je heen te doen. Hierdoor kunnen meer diepgaande en meer waardevolle relaties aangegaan worden. Meer info op de Vrouwencirkel pagina.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: